Loading
Πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία οδικής βοήθειας, καλώντας τον αριθμό που σας δόθηκε κατά την ενοικίαση του οχήματος. Εάν το όχημά σας πρέπει να αντικατασταθεί, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τα κεντρικά γραφεία ή τον αριθμό έκτακτης ανάγκης που σας δόθηκε κατά την ενοικίαση του οχήματος.
Η παραλαβή του οχήματος μπορεί να γίνει σε κάποιο από τα σημεία παραλαβής της εταιρείας μας.

 • Αθήνα – Αεροδρόμιο
 • Αθήνα – Λιμάνι
 • Καλαμάτα – Αεροδρόμιο
 • Καλαμάτα – Λιμάνι
 • Χανιά – Αεροδρόμιο
 • Χανιά – Λιμάνι

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τα κεντρικά μας γραφεία ώστε να ενημερώσουμε το αρμόδιο τμήμα. Εφόσον το αντικείμενο βρεθεί όντως εντός του οχήματος ή του σταθμού, μπορούμε να σας το αποστείλουμε με δική σας χρέωση σε διεύθυνση που θα μας υποδείξετε. Αυτή η υπηρεσία δεν χρεώνεται. Λάβετε υπόψη σας ότι οι αποστολές προς εξωτερικό χρεώνονται συνήθως αρκετά υψηλά από τις υπηρεσίες ταχυμεταφορών.
Οι παραβάσεις και τα διοικητικά πρόστιμα βαρύνουν τον οδηγό. Οφείλετε να εξοφλήσετε την παράβαση πριν τη λήξη της μίσθωσης σας και να μας προσκομίσετε την απόδειξη εξόφλησης. Εάν δεν υπάρχει το χρονικό περιθώριο, υπάρχει η δυνατότητα να εξοφλήσουμε την παράβαση εμείς με τις παρακάτω προϋποθέσεις:

 • προσκομίζετε την παράβαση στα κεντρικά μας γραφεία
 • εξοφλείτε την παράβαση στα κεντρικά μας γραφεία
 • εξοφλείτε τις τυχόν χρεώσεις για την υπηρεσία αυτή της Car Moto Rental

Σε περίπτωση μη εξόφλησης της παράβασης η Car Moto Rental διατηρεί το δικαίωμα να γνωστοποιήσει τα στοιχεία του οδηγού στην αρμόδια αρχή (Αστυνομία, Εφορία) προκειμένου να βεβαιωθεί η παράβαση.

Επικοινωνήστε με τα κεντρικά γραφεία της Car Moto Rental το συντομότερο δυνατόν για οδηγίες σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής της διαδικασίας. Λάβετε υπόψη ότι η Car Moto Rental δεν παραδίδει δεύτερα κλειδιά του αυτοκινήτου στο χώρο που βρίσκεστε. Ως εκ τούτου, πρέπει να προσέλθετε στα κεντρικά μας γραφεία για να παραλάβετε τα δεύτερα κλειδιά. Σας γνωστοποιούμε ότι καμία ασφάλεια της Car Moto Rental δεν καλύπτει την απώλεια κλειδιών. Θα ενημερωθείτε από τα κεντρικά μας γραφεία για το εκάστοτε κόστος
Η αλλαγή ελαστικού γίνεται με ευθύνη του οδηγού. Εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα κατά την αλλαγή μπορείτε να ζητήσετε τη συνδρομή της οδικής βοήθειας. Ίσως χρεωθείτε για την υπηρεσία αυτή. Σε καμία περίπτωση η Car Moto Rental δεν υποχρεούται να προστρέξει στο σημείο που βρίσκεται το όχημα με το σκασμένο ελαστικό. Τυχόν φθορές στα ελαστικά βαρύνουν τον οδηγό.
Μπορείτε να ακυρώσετε την κράτηση σας απευθείας στο site μας, καταχωρώντας το όνομα, το επώνυμο σας, τον αριθμό κράτησης και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιήσατε όταν πραγματοποιήσατε την κράτηση.

Εάν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να ακυρώσετε μέσω της ιστοσελίδας μας, μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο τμήμα κρατήσεων info@carmotorental.gr και θα το κάνουμε εμείς για εσάς. Παρακαλείστε να συμπεριλάβετε τον αριθμό κράτησής σας.

Όλες οι κρατήσεις γίνονται σε συγκεκριμένη κατηγορία και όχι σε συγκεκριμένο μοντέλο. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας επιβεβαιωμένης κράτησης η Car Moto Rental διατηρεί το δικαίωμα να παρέχει στο πελάτη αυτοκίνητο μεγαλύτερης κατηγορίας χωρίς επιβάρυνση του οδηγού.
Ο κάθε οδηγός οφείλει να παρουσιάσει έγκυρη και πρωτότυπη άδεια οδήγησης κατά την έναρξη της ενοικίασης. Γίνονται αποδεκτές οι πρωτοκολλημένες από το Υπουργείο Μεταφορών αιτήσεις ανανέωσης διπλώματος αλλά όχι οι δηλώσεις απώλειας διπλώματος ακόμα και εάν η δήλωση έχει γίνει σε Αστυνομικό Τμήμα.
Το ελάχιστο όριο ηλικίας είναι τα 21 έτη και το μέγιστο τα 75 έτη

Η άδεια οδήγησης πρέπει να έχει εκδοθεί τουλάχιστον 12 μήνες πριν της έναρξη της ενοικίασης. Οι πολίτες χωρών εκτός ΕΕ απαιτείται να προσκομίσουν διεθνή άδεια οδήγησης μαζί με ισχύουσα εθνική άδεια οδήγησης.

Ο οδηγός οφείλει να επιστρέψει το όχημα με την ίδια ποσότητα καύσιμου με την οποία του παραδόθηκε όπως αυτή υποδεικνύεται στο μισθωτήριο συμβόλαιο.

Σε περίπτωση επιστροφής του οχήματος με λιγότερα καύσιμα, η διαφορά επιβαρύνει τον οδηγό καθώς και τυχόν έξοδα υπηρεσίας ανεφοδιασμού. Δεν επιστρέφονται χρήματα ούτε υφίσταται κάποια συμψηφιστική κίνηση σε περίπτωση επιστροφής του οχήματος με περισσότερα καύσιμα.

Αν πρόκειται να ταξιδέψετε σε άλλη χώρα τότε θα πρέπει να ενημερώσετε εγκαίρως τη Car Moto Rental ώστε να προσθέσουμε την ειδική διασυνοριακή ασφάλιση. Για το κόστος μπορείτε να ενημερωθείτε από τα κεντρικά μας γραφεία.
Προσφέρουμε 2 ώρες έξτρα χρόνου από την προκαθορισμένη ώρα επιστροφής, Εάν ο χρόνος επιστροφής είναι πέρα από αυτό το όριο, θα χρεωθεί μια επιπλέον ημέρα ενοικίασης αυτοκινήτου.
Η Car Moto Rental δεν παραδίδει οχήματα σε σημεία άλλα εκτός από τους σταθμούς εξυπηρέτησης.

Παρόλα αυτά εξυπηρετούμε κατ’ εξαίρεση και κατά προτεραιότητα ειδικά αιτήματα κατόπιν προηγούμενης ενημέρωσης του τμήματος κρατήσεων. Μπορείτε να ενημερωθείτε για το εκάστοτε κόστος από τα κεντρικά μας γραφεία.

Δεν επιστρέφονται χρήματα από τη στιγμή που η ενοικίαση έχει ξεκινήσει.
Μπορείτε να ακυρώσετε την κράτηση σας άνευ χρέωσης σας μέχρι και 48 ώρες πριν την συμφωνημένη παράδοση του οχήματος. Αν ακυρώσετε την κράτηση σας σε διάστημα λιγότερο των 48 ωρών, η Car Moto Rental ακολουθεί την παρακάτω πολιτική ακύρωσης:

 • Αν ακυρώσετε την κράτηση σας σε διάστημα λιγότερο των 48 ωρών η χρέωση είναι 55,00€
 • Αν ακυρώσετε την κράτηση σας σε διάστημα λιγότερο των 24 ωρών η χρέωση είναι 70,00€
 • Αν το ποσό προπληρωμής είναι μικρότερο από 70,00€, δεν θα υπάρξουν πρόσθετες χρεώσεις αλλά ούτε και επιστροφή χρημάτων.

Δεν δικαιούστε καμία επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση No-Show.

Oι No-Show περιπτώσεις είναι οι παρακάτω:

 • θέλετε να ακυρώσετε και μας ενημερώνετε τη στιγμή που η ενοικίαση σας είναι σχεδόν έτοιμη να ξεκινήσει
 • δεν εμφανιστήκατε στον συμφωνημένο τόπο και ώρα για την έναρξη της ενοικίασης
 • δεν παρουσιάσατε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά – έγγραφα κατά την έναρξη της ενοικίασης
 • δεν παρουσιάσατε έγκυρη πιστωτική κάρτα στο όνομα του οδηγού η οποία να έχει χρηματικό απόθεμα για την δέσμευση του ποσού εγγύησης

Σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος ο οδηγός οφείλει να ειδοποιήσει άμεσα την Αστυνομία και αμέσως μετά την Car Moto Rental. Τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης και περισσότερες πληροφορίες θα σας δοθούν κατά την έναρξη της ενοικίασης.
Επικοινωνήστε άμεσα με τα κεντρικά γραφεία της Car Moto Rental και εν συνεχεία προσέλθετε στο πλησιέστερο Αστυνομικό Τμήμα για την απαραίτητη δήλωση κλοπής. Είναι σημαντικό να προσκομίσετε τη δήλωση αυτή καθώς και το κλειδί του αυτοκινήτου στο γραφείο της Car Moto Rental.
Η βασική ασφάλεια της Car Moto Rental θα καλύψει ζημιές προς τρίτους έως του ποσού που αναφέρεται στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο του οχήματος. Για το ύψος των καλύψεων μπορείτε να ενημερωθείτε από το site μας.
Καμία από τις παρεχόμενες ασφάλειες της Car Moto Rental δεν καλύπτει τα παρακάτω:

1) τροχοί – ελαστικά
2) εσωτερικό του οχήματος
3) κάτω μέρος (σασί)
4) φθορές του οχήματος λόγω οδήγησης εκτός ασφαλτοστρωμένου οδοστρώματος
5) φθορές του οχήματος λόγω ανεφοδιασμού με λάθος τύπο καύσιμου
6) διοικητικά πρόστιμα για οδικές παραβάσεις
7) οποιαδήποτε ζημιά γενικότερα στο όχημα της Let’s Drive ή σε οχήματα τρίτων ή σε πρόσωπα ή σε περιουσίες αυτών λόγω οδήγησης του οχήματος της Let’s Drive υπό την επήρεια απαγορευμένων ουσιών ή αλκοόλ.

Αν έχετε αγοράσει μια πρόσθετη ασφάλιση / κάλυψη από την πιστωτική σας κάρτα ή από τους ταξιδιωτικούς πράκτορες / μεσίτες όπου πραγματοποιήσατε την κράτησή σας, λάβετε υπόψη ότι αυτή η ασφάλιση / κάλυψη ΔΕΝ παρέχεται απευθείας από τηνCar Moto Rental.

Ως εκ τούτου, είστε υπόχρεος να καταβάλετε το ποσό εγγύησης και σε περίπτωση φθοράς στο όχημα, θα χρεωθείτε με το ποσό της εκάστοτε απαλλαγής(εγγύηση) και κατόπιν , να ζητήσετε την επιστροφή αυτού του ποσού από την εταιρεία που έχετε αγοράσει την ασφάλιση / κάλυψή σας. Η Car Moto Rental θα σας παρέχει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά – παραστατικά για την ανωτέρω διαδικασία.

Δεχόμαστε μέχρι ενός ορίου μετρητά για την πληρωμή της ενοικίασης αυτοκινήτου. Μπορείτε να ενημερωθείτε για το όριο αυτό από τα κεντρικά μας γραφεία.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι για ενοικιάσεις αυτοκινήτων στους σταθμούς αεροδρόμιο Αθήνας και λιμάνι Πειραιά, η πληρωμή μπορεί να γίνει μόνο με χρήση κάρτας (πιστωτική ή χρεωστική).

Ο οδηγός πρέπει να παρουσιάσει μια έγκυρη πιστωτική κάρτα στο όνομά του κατά την έναρξη της ενοικίασης.
Η πληρωμή μπορεί να πραγματοποιηθεί με debit card, credit card VISA ή ΜasterCard. Δεν γίνονται αποδεκτές οι κάρτες Diners Club και American Express.
Για όλες τις χρεώσεις που έγιναν μετά την επιστροφή του οχήματος λαμβάνετε πάντα μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail που δηλώνετε κατά την κράτηση.

Μερικοί από τους πιο συνηθισμένους λόγους για αυτές τις χρεώσεις είναι:

 • Ζημιές οχήματος που δεν καλύπτονται από την ασφάλεια και δεν ήταν δυνατό να ελεγχθούν κατά την επιστροφή του, πχ κάτω μέρος του οχήματος (σασί) ή βρεγμένα καθίσματα.
 • Υπερβολικά λερωμένο όχημα
 • Επιβολή προστίμων από Τροχαία ή τοπική αρμόδια αρχή.

Σας συνιστούμε να κάνετε κράτηση online για λόγους ταχύτητας και κόστους. Μπορείτε επίσης να κάνετε κράτηση μέσω τηλεφώνου, αλλά σημειώστε ότι η κράτηση μέσω του site μας έχει 10% έκπτωση.
Απλα ενημερωστε μας κατά την πραγματοποιηση της κρατησης σας με τα στοιχεια στα οποια χρειαζεστε την εκδοση τιμολογιου ή ενημερωστε μας κατά την διαρκεια της ενοικιασης. Η εκδοση τιμολογιου δεν είναι δυνατη εάν εχουμε παραλαβει το οχημα και δεν εχουμε ενημερωθει εγκαιρως

 • Collision Damage Waiver ασφάλεια με απαλλαγή ευθύνης της ασφαλιστικής εταιρείας ανάλογη της κατηγορίας του οχήματος.
 • Απεριόριστα χιλιόμετρα
 • Οδική Βοήθεια
 • Ισχύοντες τοπικοί φόροι (ΦΠΑ)
 • Αντικατάσταση αυτοκινήτου σε περίπτωση βλάβης.

Εάν αποφασίσετε να ΜΗΝ επιλέξετε την FDW πλήρη ασφαλιστική κάλυψη της Car Moto Rental, τότε θα χρειαστεί να δεσμεύσουμε από την πιστωτική σας κάρτα μια εγγύηση. Το ύψος της εγγύησης θα εξαρτηθεί από την κατηγορία του οχήματος που έχετε επιλέξει για την ενοικίαση σας. Η εγγύηση θα αποδεσμευτεί μετά από 7 έως 15 ημέρες από το πέρας της ενοικίασής σας (αναλόγως με την Τράπεζα σας), εφόσον το όχημα της Car Moto Rental επιστραφεί στην ίδια κατάσταση που σας παραδόθηκε. Παρακαλούμε ενημερωθείτε από τα κεντρικά μας γραφεία αναφορικά με το ποιοι σταθμοί της Car Moto Rental απαιτούν πιστωτική κάρτα στο όνομα του οδηγού ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ από τον τύπο ασφάλειας.
Για να παρατείνετε την περίοδο ενοικίασης, πρέπει να μεταβείτε σε ένα από τα γραφεία μας για να προμηθευτείτε και το νέο μισθωτήριο συμβόλαιο. Δεν είναι δυνατό να επεκτείνετε την ενοικίαση σας τηλεφωνικά. Δεν είναι δυνατή η επέκταση μέσω της ιστοσελίδας μας.
Έχετε τη δυνατότητα για αναβάθμιση υπό την προϋπόθεση ότι θα ενημερώσετε εγκαίρως τα κεντρικά μας γραφεία και πάντοτε ανάλογα με τη διαθεσιμότητα στο στόλο μας. Ενδέχεται να εφαρμοστούν επιπλέον χρεώσεις.
Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να δείτε την κράτησή σας και να προσθέσετε ή να αλλάξετε τις επιπλέον παροχές. Αν χρειαστεί να αλλάξετε οποιεσδήποτε άλλες λεπτομέρειες, θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε με το τμήμα κρατήσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@carmotorental.gr, αναφέροντας τον αριθμό της κράτησης σας και των λεπτομερειών των αλλαγών που χρειάζεστε.
Εάν επιθυμείτε να επιστρέψετε το όχημα σε ώρες εκτός λειτουργίας του γραφείου, παρακαλούμε ενημερώστε τα κεντρικά μας γραφεία τουλάχιστον 24 ώρες νωρίτερα. Το τμήμα κρατήσεων μας θα σας ενημερώσει εάν αυτό είναι εφικτό για τις ώρες που ενδιαφέρεστε καθώς και για τις χρεώσεις που προκύπτουν.
Όχι, αυτό δεν είναι δυνατό. Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε κράτηση σε περισσότερα από ένα οχήματα, αλλά πρέπει να υπάρχει διαφορετικός κύριος οδηγός για κάθε όχημα και πρέπει να είναι παρόντες κατά τη στιγμή της παραλαβής του οχήματος.
Πρέπει να κάνετε την κράτηση τουλάχιστον 24 ώρες πριν την παραλαβή του οχήματος.
Εάν επιθυμείτε να προσθέσετε οδηγό κατά τη διάρκεια της ενοικίασης, πρέπει να μεταβείτε στο πλησιέστερο γραφείο Car Moto Rental και να συμπεριλάβετε αυτό το άτομο στη σύμβαση υποβάλλοντας την έγκυρη άδεια οδήγησης του. Θα ενημερωθείτε από τα γραφεία μας για τυχόν χρεώσεις. Λάβετε υπόψη ότι η ασφάλιση δεν θα καλύπτει περιστατικά που προκαλούνται από μη εξουσιοδοτημένους οδηγούς.
Όταν κάνετε την κράτησή σας, μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον οδηγούς. Ο κάθε οδηγός πρέπει να είναι παρών στη παραλαβή του αυτοκινήτου και να επιδείξει ισχύουσα άδεια οδήγησης και τυχόν έγγραφα ταυτοπροσωπίας που θα του ζητηθούν.
Όταν πραγματοποιείτε την κράτηση σας μπορείτε να επιλέξετε οποιονδήποτε από τους 3 διαφορετικούς τύπους παιδικών καθισμάτων για να καλύψετε τις διάφορες ηλικιακές ομάδες. Για την ασφάλεια και την άνεση του παιδιού σας πρέπει να ενοικιάσετε το αυτοκίνητό σας με παιδικό κάθισμα που αντιστοιχεί στην ηλικία του παιδιού.
Για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το δρόμο σας και να εξοικονομήσετε χρόνο χρησιμοποιήστε μία από τις συσκευές GPS που παρέχουμε ώστε να επιλέξετε την καλύτερη διαδρομή προς τον προορισμό σας. Μπορείτε να ενημερωθείτε για το κόστος από τα κεντρικά μας γραφεία.
Δεν επιτρέπεται η εγκατάσταση πρόσθετων χώρων αποθήκευσης στην οροφή ή σε άλλο σημείο του αυτοκινήτου. Σας συνιστούμε να επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας για να δείτε την χωρητικότητα του κάθε μοντέλου. Στην ιστοσελίδα μας προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία οχημάτων που μπορούν να ικανοποιήσουν οποιαδήποτε απαίτηση.
Ναι, υπάρχει αυτή η δυνατότητα, αρκεί να μας ενημερώσετε κατά την πραγματοποίηση της κράτησης σας. Μπορείτε να ενημερωθείτε για το κόστος από τα κεντρικά μας γραφεία
Μπορείτε να επιστρέψετε το όχημα σε διαφορετικό σταθμό της Car Moto Rental υπό την προϋπόθεση ότι θα μας ενημερώσετε σχετικά κατά την πραγματοποίηση της κράτησής σας. Μπορείτε να ενημερωθείτε για το εκάστοτε κόστος από το site μας.
Δεν είναι εφικτό να προστεθεί FDW ή να αλλάξει γενικότερα ο τύπος ασφάλειας κατά τη διάρκεια της ενοικίασης.